Depilacija 

Kako se riješiti neželjenih dlačica?  Bez obzira na to je li riječ o zdravstvenom ili estetskom problemu, pitanje je danas aktualnije više nego ikada.  Osnovne razlike primjene depilacije  možemo promatrati kroz nekoliko osnovnih parametara: učinkovitost, trajnost, sigurnost, jednostavnost, bolnost/neugodnost  i cijena tretmana.

Vosak - Čupanje dlačica s korijenom jamči glatku kožu gotovo mjesec dana, a kontinuirano korištenje voska prorjeđuje količinu dlačica i slabi korijen dlake.  Koristimo vosak ovisno o tipu kože i jačini dlačica, nakon tretmana nanosi se ulje za skidanje voska i umirujući losion kako bi koža bila glatka i hidratizirana

Šečerna pasta Depilacija je bitan redovan kozmetički tretman koji za većinu žena traži pripremu i planiranje. Rješenje za iritaciju, urasle dlačice, crvenilo, kožu sklonu alergijama upravo je šećerna pasta koja svojim sastavom (glukoza i voda) garantira savršeno glatku kožu bez nuspojava. Dlačice postaju sve mekše i rastu sporije te se učestalost depilacije smanjuje. Smjesa se lijepi samo za dlačicu,a ne za kožu te odstranjuje samo odumrle stanice kože(radi peeling efekt) zbog čega koža dugo ostaje svilenkasta i glatka.

IPL - Za one koji se dlačica žele riješiti jednom zauvijek i spremni su za to potrošiti nešto više novaca. Epilacija IPL je najkvalitetnija metoda rješavanja problema neželjenih dlaka na svijetu. Nakon nje dlake potpuno nestanu ili ih je u svakom slučaju puno manje, slabije su i sporije rastu. Najbolji efekt ako je koža svjetlija, a dlaka tamnija. Što je koža svjetlija, a dlaka tamnija, deblja i čvršća, to su bolji rezultati laserske epilacije jer je veća razlika između dlake i okolnog tkiva pa laserska zraka pogađa direktno dlaku i uništava ju. Dlaka se uništava zagrijavanjem, što dovodi i do uništenja stanica koje proizvode dlaku, a prisutne su u okolici dlake tijekom faze rasta. Budući da se na nekom dijelu tijela u datom trenutku nalaze dlake u svim fazama razvoja, tretman se treba ponoviti nekoliko puta, da bi pogodili sve dlake dok su u fazi rasta. Razmak između tretmana trebao bi biti šest do osam tjedana, a radi se obično od četiri do šest tretmana. 
Beauty salon ELIS ima u ponudi IPL epilaciju povremeno ovisno o interesu klijentica radi ponude što optimalnije cijene tretmana.