Purifying & calming lotion - losion za čišćenje i smirivanje kože

Purifying & calming lotion
Purifying & calming lotion

Otopina protiv mikroba čisti kožu prije tretmana od bilo kakve nečistoće, šminke ili ulja. Izrazito je nježna, učinkovita i može se koristiti na svim dijelovima tijela i lica. Ova jedinstvena formula sadrži svojstva protiv mikroba, svojstva koja obnavljaju stanice te protuupalna svojstva. Ova svojstva imaju smirujući učinak na kožu i pomažu smanjenju crvenila (ako se pojavi) nakon tretmana.

Upotreba:

  • Čišćenje kože lica i tijela prije depilacije
  • Čišćenje kože liica prije tretmana lica
  • Smirujuće djeluje na kožu poslje čiščenja lica
  • Priprema kože kod tretmana tijela

Pandhy's 

Rathany calming & hydrating lotion- losion za smirivanje i hidrataciju kože

Rathany calming & hydrating
Rathany calming & hydrating

Losion se sastoji od smirujućih sastojaka, sadrži prirodni ekstrakt biljke RATANIJE, te stoga nježno smiruje i štiti čak i osjetljivu kožu. Ratanija je poznata po svom nježnom, ali vrlo snažnom protuupalnom učinku, te također pomaže zatvaranju pora nakon tretmana.

Ovaj losion se sastoji od umirujućih sastojaka, lagane je teksture i ne uzrokuje akne. Također sadrži prirodni ekstrakt ratana, te stoga nježno umiruje i štiti čak i osjetljivu kožu. Vrlo je učinkovit na svim dijelovima tijela, uključujući i lice.

Ratan je poznat zbog svog nježnog, ali vrlo intenzivnog protuupalnog učinka, te pomaže u zatvaranju pora nakon tretmana. Losion je napravljen da bi vlažio kožu nakon tretmana šećerom. Na taj način se povećavaju prednosti koje nudi visoko kvalitetni losion.

Rose water- Ružina vodica

Destilirana od svježih ružinih latica. Nastala je destilacijom esencijalnih ulja u vodi. Nije napravljena od hidrolata nego sadrži esencijalno eterično ulje ruže. Odlična je za smirenje kože nakon tretmana lica te također za osvježenje lice. Osvježavajuća vodica za lice koja u sebi sadrži ekstrakt ružinih laltica i hijaluronske kiseline.

Služi za osvježenje i hidrataciju kože. Idealna je za sve tipove kože.

Upotreba:

  • Čišćenje kože lica prije tretmana lica
  • Smirujuće djeluje na kožu poslije čišćenja lica
  • Oblozi od ružinog tonika za oči
  • Osvježenje i hidratacija kože lica
  • Osvježenje make-upa