Pandhy's šećerna pasta 

PANDHY'S je svjetski poznata kozmetička kompanija koja se ističe po prirodnim tretmanima temeljenim na visoko kvalitetnim šećernim pastama i prirodnim pripravcima. Osim korištenih prirodnih sastojaka, predvođenih šećerom koji uljepšava i pomlađuje kožu,

PANDHY'S je globalno prepoznat i cijenjen po tretmanima egipatske depilacije šećernom pastom. 

PANDHY'S šećerna pasta nosi ime "Kleopatrino zlato" , a zahvaljujući jedinstvenoj teksturi ova patentirana smjesa je 2006. godine, na sajmu kozmetike u Parizu dobila prestižnu nagradu "H. Pierantoni". 

Danas je PANDHY'S šećerna pasta svjetski poznata i priznata po egipatskoj depilaciji, tretmanima lica i tijela, i specifičnim masažama. 

Popularnost i prihvaćenost PANDHY'S proizvoda i tretmana potvrđuje činjenica da se PANDHY'S proizvodi i tretmani prakticiraju u preko 60 zemalja svijeta. Provjerite zašto se žene diljem svijeta odlučuju za PANDHY'S proizvode i tretmane kao najmoderniji, najsigurniji i najprirodniji način podrške svojoj ljepoti.Zašto bi odabrali šećernu pastu Pandhy's? 100% prirodni sastav sastoji se od ŠEĆERA I VODE ( ne sadržava kemikalije, mirise i boje).Uklanja urasle dlačice i dlačice duljine 2-6 mm što vosak ne može.Postupak depilacije je manje bolan od depilacije voskom.Dlačice postaju sve mekše i rastu sve sporije te se učestalost depilacije smanjuje.Higijenski je proizvod što znači da se materijal koristi za samo jednu osobu. Koje su prednosti šećerne paste Pandhy's? Šećerna pasta Pandhy's sadržava tzv. Medicinski šećer izvrsne kakvoće i obrade te zbog toga ne lomi dlaku već ju izvlači izravno iz korijena. Smijesa se lijepi samo za dlačicu a ne za kožu te odstranjuje samo odumrle stanice kože ( radi peeling kože ) zbog čega koža dugo ostaje svilenkasta i glatka.Pandhy's pasta je tako usavršena da ne sadržava niti limun niti limunsku kiselinu koji zatvaraju pore i čine depilaciju bolnijom. Znanstveno je dokazano da limun i limunska kiselina u kontaktu sa suncem izazivaju fleke na koži (chloasme ).