Tretmani lica

Babor kozmetika
Babor kozmetika

Klasično čišćenje lica sastoji se od uklanjanje šminke, dezinfekcije i tonifikacije kože te peelinga lica. Uporabom vapozona koža dodatno omekša i pripremi se za mehaničko čišćenje lica. U gotovo usvaki kozmetički tretman uključeno je mehaničko čišćenje kože, jer i kod suhe kože znaju se pojaviti komedon.

Postupak odstranjivanja komedona je temelj kozmetičkog rada, jer samo čista koža može biti zdrava i imati normalne biološke funkcije kao što su: obnavljanje, izlučivanje i upijanje. Ovim se postupkom uklanjaju dubinski i površinski komedoni i miliumi, te se tako približavamo ciljanom tenu.

Tretman započinje pripremom: površinskim odstranjivanjem nečistoća na licu i pilingom koji uklanja odumrle stanice na koži. Vapozonom omekšavamo kožu i pore se proširuju kako bi tretman bio što bezbolniji i učinkovitiji. Trajanje mehaničkog istiskivanja ovisi o količini nečistoća.

Relaksakcijska i antiage masažu lica, vrata i dekoltea radimo u svrhu poboljšanja tonusa i elastičnosti, regulacije funkcije metabolizma, te prolongiranja mladosti kože. Redovitom masažom možemo regulirati rad žlijezda lojnica, ukloniti sitne bore i spriječiti nastavak novih te poboljšati strukturu kože.Nakon masaže koža izgleda prozračnija, zdravija i sjajnija. Pošto se potiče cirkulacija i rad limfe što pospješuje eliminaciju toksina, koža djeluje čišće i sjanije.

Njegu lica trebamo u svakoj životnoj dobi jer naša koža zahtjeva svakodnevnu njegu radi postizanja zdravog i blistavog tena. Vrhunskim preparatima u našem salonu pomno određujemo tip i stanje Vaše kože i u skladu sa tim započinjemo opuštajući ritual kojim će vaš ten zabljesnuti.

Nakon čišćenja kože nanosimo masku ovisno o tipu i stanju kože, visokom frekvencijom se dezinficira dubinsko tkivo te nanosi završna krema.

Savjetovanje za kućnu njegu i kontrola nakon 2 dana u sklopu cijelog tretmana.

Radiofrekvencija  RF tehnologija djeluje na principu akumulacije topilne u dermisu što pospješuje cirkulaciju i stimulira prirodnim procesima nastajanje kolagena. Radiovalovi djeluju na molekule vode koje se nalaze u tkivu koje se pod utjecajem RF počinju brže kretati te na taj način oslobađaju energiju u obliku topline. Stoga se preporuča piti što više tekućine prije samog tretmana jer tkivo koje sadrži više vode brže se zagrijava. Dermis zagrijavamo na 42 stupnjeva C i tu je temperaturu potrebno zadržati par minuta. Postizanjem tako visoke temperature dolazi do koagulacije proteina odnosno kolagena i elastina, te sama destrukcija navedenih pokreće fibroblaste na sintezu veće količine kolagena. Rezultat je poboljšanje tonusa i izgleda kože. Koža je napetija i glađa u odnosu na stanje prije terapije. Tehnologija se koristi za pomlađivanje kože, akne, tonifikaciju, skidanje masnih naslaga i celulita. Postupak traje po regiji 20 tak minuta, izuzetno ugodan i opuštajući. Broj tretmana je individulan i ovisi o problemu koji se riješava., 

                                                                   Mikrodermoabrazija    


Tretmani obrva i trepavica
Tretmani obrva i trepavica

Korekcija i bojanje obrva

Bojanje trepavica

Minival trepavica