TRETMANI TIJELA 

LPG - djeluje dublje u vezivnom tkivu, dopire do najotpornijih masnih naslaga te ih uspješno razgrađuje. Zbog poboljšane cirkulacije i izmjene tvari, obnavljuju se i površinski slojevi tkiva, koža se zateže, revitalizira i pomlađuje.

PILING BODY WRAPPING -personaliziranim konzultacijama određuje se kakvi će se programi koristiti,a biramo između: hladnog ili toplog (+termo deka), termoaktivne kreme, lipoaktivni gelovi, programa za smanjenje celulita i obujma-alge i slimming thermoaktivna pjena, peel off maska...

OXY FAT-(pasivni oblik vježbanja) pomoću struje izazivamo kontrakcije mišića te time ubrzavamo potrošnju energije iz masnih stanica. 

RADIOFREKVENCIJA je neinvazivni kozmetički postupak za zatezanje kože i reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate na licu mjesta, dakle u znatno kraćem vremenskom razdoblju od dosadašnjih sustava za reduciranje celulita, što je izuzetno važno za one klijentice koje imaju malo vremena na raspolaganju. Tretman je ugodan i efikasan i, što je najvažnije, daje dugotrajne rezultate. BS ELiS preporučuje kombinaciju sa limfnom drenažom, vježbanjem ili prilagođenom prehranom.

  • Područje primjene

Tijelo - masne naslage, celulit i opuštena koža
Lice i vrat - opuštena koža, grupirane bore, podbradak

Tijelo min 6-8 tretmana* u trajanju od 30-60 min. Lice min 4-6 tretmana* u trajanju od 30-60 min * Broj tretmana ovisi o stanju kože koju tretiramo 

Kontraindikacije: Pacemeker ili interni defibirlator, kancerogena oboljenja, aktivna infekcija na području primjene, herpes, pad imuniteta, sklonost keloidima, trudnoća, dojenje, metalni implatanti na području primjene, hemofilija, duža terapija steroidima

    •  Zatezanje kože
    Tretman djeluje putem kontroliranog i lokaliziranog magnetskog polja, simultano grijući površinske i dubinske slojeve kože pri čemu se zagrijavaju dijelovi s najvećim otporom, masne stanice i vlakna kolagena koja ih prekrivaju. Regeneracija se ostvaruje povećanom aktivnošću fibroblasta, kontrakcijom kolagena i remodeliranjem novog kolagena. Na ovaj se način regenerira kolagen u koži i postiže sjajan rezultat zatezanja kože i to bez potrebe za oporavkom nakon tretmana.

  • Redukcija celulita

Lokalno zagrijavanje kritičnih područja povećava količinu tekuće masnoće koja se zatim otpušta iz grijanog tkiva. Nakon otpuštanja masnoće, masna se stanica smanjuje u volumenu, vraćajući kožu gotovo u početno stanje, dajući željeni estetski učinak. Rezultati su sjajni i vidljivi već nakon prvog tretmana. Opuštena koža na trbuhu, bokovima i nogama, uključivo i strije te celulit na istim područjima, vrlo uspješno rješava u 6-8 tretmana, što također ovisi o dobi osobe i o veličini problema. 

Najbolji rezultati se postižu kombinacijom s ostalim našim tretmanima a individualne programe kreiramo ovisno od dijagnozi problema. Tretmani traju od pola sata do sat vremena, a rade se jednom tjedno. 


HLAČE ZA LIMFNU DRENAŽU - reguliranim pritiskom postižemo drenažu limfnog sustava što rezultira ubrzavanjem izbacivanja vode iz organizma zajedno sa toksinima i otpadnim tvarima.

AROMAWICKEL (aromaterapija) - metoda Wiener Kosmetikum-a protiv celulita - povijanje sa zavojima u četiri faze:
1. - soft; 2. - medium; 3. - extra i 4. supra.
U profesionalnoj upotrebi jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70 - 80 % dnevno potrebnih kaorija da bi održalo svoju prirodnu termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira se sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su četverostruko sagorijevanje, uklanjanje celulita - smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva - efekt limfne drenaže. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentola i ružmarina su glavni sastojci losiona za povijanje.

STEINOELWICKEL - metoda povijanja kamenskim uljem za pročišćavanje organizma. Efekt limfne drenaže, splašnjavanje hematoma, reduciranje širokopovršinskih krvnih podlijeva, četverostruko sagorijevanje kaloričnih vrijednosti.

ALGENWICKEL - metoda povijanja zavojima kod problema čvrstog celulita.

STRAFFUNGWICKEL - specijalna metoda za zatezanje mlohavog tkiva, sa ginkom, ginsengom & echinacea - je specijalna meoda za regulaciju i zatezanje opuštenog i mlohavog tkiv, nakon skidanja suvišnih kilograma, kao i za jako mršave osobe koje imaju problema na području: trbuha, ispod pazuha i koljena. Ovaj treman se razlikuje od Aromawickel-a, ne djeluje na organe nego aktivira stanice u površinskom sloju kože, te ih opskrbljuje s ginkom, ginsengom i echinacea koji regeneriraju i snažno zatežu tkivo. Najbolji rezultati postižu se nakon 10 tretmana i može se kombinirati sa Aromawickel metodom. Za ovu metodu koriste se topli zavoji. Rezultat - već nakon prvog tretmana uočit će te rezultate s kojim će te biti zadovoljni. Ova novost dolazi iz ugledne austrijske kozmetičke kuće Wiener Kosmetikum koji je dostupan i VAMA. POKUŠAJTE - REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI.